انواع سيب زمينى هايى كه مردم بطور عمده مصرف ميكنند شامل : سيب زمينى مخصوص سرخ كردن و سيبزمينى مخصوص خورش ها و سيب زمينى استانبولى مخصوص سالاد سيب زمينى ميباشد. سيب زمينىمخصوص سرخ كردن كه سيب زمينى درجه يك ميباشد و مصرف جذب روغن ان ناچيز است كه از همان نوعسيب زمينى المانى ميباشد (ولى اصلاح نژاد نشده است) كه "ليندا" Linda نام دارد و كمى نمكين ميباشد قبلادر ايران كشت ميشد ، ولى در توطئه اصلاح نژاد گياهان و حيوانات كه در وزارت جهاد كشاورزى دولت اقاىخاتمى اجرا شد كشت اين سيب زمينى كنار گذاشته شد و به بهانه پر محصول بودن سيب زمينى مخصوصخورش ها كه اگر بعنوان سيب زمينى سرخ كرده بكار رود روغن بيشترى جذب ميكند كه براى سلامتى نيز مضرميباشد به كشاورزان توصيه شد كه اين سيب زمينى درجه دو را كشت نمايند و همچنين كشت سيب زمينىاستانبولى را نيز كاهش داده اند تا قيمت ان در بازار گران باشد كه اصلاح نژاد انجام ندادند بلكه در اموركشاورزى بى تدبيرى كردند.